Principală » 2016 » Martie » 14 » PUTEM SĂ LUPTĂM CU ARMELE LOR
11.40.48
PUTEM SĂ LUPTĂM CU ARMELE LOR

         Partidele politice parlamentare, au avut grijă mereu să să-şi asigure regulile „jocului” prin legii care sa-i avantajeze doar pe ei şi nu pe candidaţii independenţi, indiferent dacă încalcă sau nu Constituţia României.

         Vă spun, putem să luptăm cu armele lor şi chiar să-i şi învingem. DA !!! Este foarte simplu!

          Toţi independenţii se unesc şi crează „PARTITUL  INDEPENDENŢILOR” (în maxim două săptămâni se poate creea un astfel de partid). Eu pot să ajut la crearea statutului şi a platformei, restul ţine doar de noi. NU trebuie să aibă mulţi membrii, este de prefereat, pentru mun. Caracal, maxim 19 independenţi (egal cu numărul total de consilieri locali). Indepmendenţi, care doresc să se implice in viaţa comunităţii şi să oprească „robinetul” banilor care se scurg către oficialităţile politice (locale, judeţene, naţionale) şi către „băieţii deştepţi”. Un astfel de partid poate să se desfinţeze la şase (6) luni sau  la un an de la apariţia lui. Independenţii trebuie să fie persoane, integre care nu au fost membrii în partidele politice existente sau cel puţin în ultimii cinci (5) ani nu au mai fost membrii în astfel de partide. Acest principiu este foarte important, pentru a nu lăsa să se infiltreze cei din partidele existente. În momentul în care acest partid este creat, acesta  intră în luptă doar cu partidele existenmte, independenţii nu se mai luptă şi între ei,  şansele independenţilor de a ocupa un număr mare de locuri în Consiliul Local cresc, scad numărul consilierilor din cadrul partidelor politice existente care nu doresc să se reformeze (deşii cu toţii cerem aceste schimbări partidelor de ani buni).

         IMPORTANT  este să nu pierdem timpul, cât mai repde, acei indepnedenţi care doresc să se implice să facă ceva împotriva nedreptăţilor făcute de partidele politice exitente şi care poate s-au gândit să-şi depună candidatura indepenedent, dar nu au făcut acest lucru pentru că au văzut că şansele lor ca independenţi sunt aproape inexitente, îi rog să mă contacteze pentru a-i ajuta să înfiinţeze „PARTIDUL  INDEPENDENŢILOR”. Cu cât mai repede cu atât mai bine. Odată creat în mun. Caracal o astfel de strategie de luptă împotriva partidelor politice existente, creează un precedent FOARTE  BUN, ce pote genera la nivel naţional un curent, gen „Baricada românilor împotriva partidelor politice parlamentare”, care la alegerile generale din toamnă va schimba structura PRALAMENTULUI  ROMÂNIEI.

           Cu armele lor putem să luptâm împotriva lor !!!!

           ESTE  NEVOIE  DOART  DE  VOINŢA  NOASTRĂ  UNITARĂ !!!!!!

            Cu gânduri bune şi frumose, pentru toţi caracalenii,

                                                                                       Mişu Slătculescu

Vizualizări: 128 | Adăugat de: mishu_slatculescu | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]