Principală » Articole » Articolele mele

Intrări în categorie: 1
Intrări afişate: 1-1

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Vizualizări

        În primul rând, vreau să spun că meseria de profesor este o profesie de liberă practică, precum este  cea de medic, avocat, psiholog, notar etc. Această meserie este suportul cristalizator pentru toate celelalte meserii.

        Haideţi să reflectăm puţin şi să încercăm să ne imaginăm un sistem educaţional astfel: aşa numitul „definitivat în învăţământ” să poarte denumirea de „drept de liberă practică în învăţământ”. Ce ar însemna acest lucru? În primul rând, crearea Colegiului Cadrelor Dicatice din România (CCDR) cu registrul unic al cadrelor didactice, rolul este unul singur, adică eliberarea certificatului de liberă practică cu codul unic pentru fiecare cadru didactic care îl responsabilizează pe acesta pentru toate actele şi serviciile pe care le aduce beneficiarilor dar responsabilizează în aceaţi maăsură îl responsabilizează şi pe beneficiarul serviciilor, pe bază de contractare de servicii.

        Pentru a putea citii intreg articolul, faceti clic pe titlul articolului.

Articolele mele | Vizualizări: 405 | Author: Misu Slatculescu | Adăugat de: mishu_slatculescu | Data: 04-Iun-2014 | Comentarii (0)